Auditul SEO, primul pas pentru a afla cum vede Google site-ul tau

Tool analiza SEO si audit site onpage si offpage
Auditul SEO, primul pas pentru a afla cum vede Google site-ul tau
5 (100%) 5 votes

Optimizarea pentru motoarele de cautare presupune sa stii cum vad motoarele site-ul tau, pentru a sti ce e de facut

Audit SEO Tehnic, Analiza Landing PagesAfacerile din domeniul online s-au extins foarte mult in ultimii ani si odata cu ele s-au dezvoltat si metodele de promovare ale lor. Una dintre ele este optimizarea pentru motoarelor de cautare,  pentru ca ele sunt extrem de importante pentru cresterea traficului unui site. Pentru a afla daca site-ul tau indeplineste cerintele Google, este esential sa apelezi la un specialist SEO care sa efectueze un audit privind optimizarea site-ului.

Cand discutam despre auditul SEO al unui site vorbim de fapt despre o analiza complexa a sa din perspectiva standardelor impuse de Google. Odata cu aceasta analiza se stabileste cat de bine vazut este site-ul pentru motoarele de cautare, dar si care sunt imbunatatirile care ii pot fi aduse.

 

Specialistii care realizeaza un audit SEO vor evalua potentialul de optimizare al site-ului si vor fi urmari fiecare aspect care ar putea sa creeze probleme de indexare. In cadrul analizei SEO se urmaresc toate aspectele care pot sa aduca mai multe vizite in site, incepand cu designul site-ului si trecand prin timpul de incarcare al paginilor.

Efectuarea unui audit SEO este pasul esential care se parcurge inainte de gandirea unei strategii de optimizare si inainte de punerea ei in aplicare.

Toate agentiile care ofera servicii SEO fac la inceput auditul site-ului si iti explica unde sunt problemele si care sunt solutiile pentru aceste probleme.  Un profesionist cu experienta in domeniu va face o analiza cat mai detaliata a site-ului si in afara de expertiza sa, va folosi un tool de analiza optimizare (SEO) onpage special conceput pentru auditarea site-urilor.

Citeste si:  Optimizare si web design site de pensiune

 

Dupa analiza, specialistii SEO iti vor prezenta un audit complex SEO care contine date generale despre site, date tehnice si de infrastructura a site-ului, precum si o analiza a continutului sau. In auditul SEO vor fi listate si modalitatile prin care site-ul poate sa urce mai sus in ierarhia rezultatelor Google.

Pretul unui audit SEO nu este foarte mare, insa beneficiile pe care le aduce sunt foarte importante daca iti doresti sa ai mai mult trafic pe site-ul tau.

Aici poate fi testat un tool de analiza cu care poate fi realizat un astfel de audit SEO (inca in dezvoltare).

2 comentarii la „Auditul SEO, primul pas pentru a afla cum vede Google site-ul tau”

    1. Probabil te referi fie la redirectionarea utilizatorilor sa pe un site .ro sa spunem pe un site .com – caz in care e un inconvenient legat de limba, ca userii se asteapta sa vada un site RO si se face odata cu redirectionarea domeniului .ro catre cel .com (fie 302 – temporar, fie 301 – permanent, doar in ultimul caz se transfera, de obicei, autoritate SEO), fie la atragerea de trafic pe un site din alta tara, caz in care se urmaresc toate potentialele canale de trafic (SEO/organic sau Adwords din Google, social media – free &/sau paid, offpage – media: ziare, tv, radio, panouri etc., parteneriate/bannere pe site-uri cu trafic ridicat si relevant etc.).

Lasă un răspuns