Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa

Cel mai scurt traseu, ruta, drum, aplicatie calculator distanta rutiera auto taxi
Calculator distanta rutiera cea mai scurta cu indicatii, aplicatie taxi – calculare cursa
4.7 (93.57%) 28 votes

Gaseste cel mai scurt traseu prin acest calculator de distanta rutiera ce gaseste automat cea mai buna ruta utilizand harta Romaniei generata de aplicatia Google Maps.

Calculeaza Ruta – Calculeaza Distanta – Aplicatie Rutiera – Gaseste Traseu – Calculator Taxi – Harta Romania, Drum Optim, Cel Mai Scurt Traseu

O aplicatie utila tuturor soferilor sau calatorilor cu taxi-ul, ce afiseaza ruta cea mai indicata pentru parcurgerea traseului, dupa ce au fost introduse datele de plecare si destinatie.

Tot ce aveti de facut este sa introduceti adresele – sau selectati din sugestiile tool-ului plecarea si destinatia – strada, nr, localitate, judet – si dupa apasarea butonului vor fi afisate informatiile necesare, inclusiv indicatii de tip sistem de navigare GPS, numai ca sub forma scrisa! :-).

Pentru eventuale nelamuriri asupra traseului, se recomanda un zoom pentru a si vedea drumul “de la fata locului”, acolo unde este disponibil acest view stradal, utilizand pentru aceasta harta Romaniei si intregii lumi generata prin aplicatia utila Google Maps.

Pentru locatia de plecare si destinatie introduceti inceputul orasului sau strazii si SELECTATI din lista ce apare automat:

Nota:
Distanta, Timpul si Totalul sunt redate cu aproximatie in functie de conditiile de drum si ruta stabilita.
Este posibil ca si traseul real ce va fi urmat sa poata suferi modificari, in functie de factori precum neactualizarea hartilor Google sau alte posibile mici erori in estimare si calcul.

Tariful standard de referinta calculat – in cazul cursei de taxi – este de 1.69 RON / Km [mediu, in localitate] – puteti estima un calcul adaptat costului Dvs. prin procesul invers.

Citeste si:  Cat de bune sunt laptopurile Clevo?

Calculator consum combustibil (estimativ)


Aplicatie utila la calcularea rutei si la plata taxi-ului

Cel mai scurt traseu prin Google Maps

Toate drepturile rezervate – EMR Zone.
Sursa stilizare buton: thetimenow.com

Lasă un răspuns