Cat de bune sunt laptopurile Clevo?

Info Laptopuri Clevo gaming
Cat de bune sunt laptopurile Clevo?
5 (100%) 7 votes

Daca esti cat de cat pasionat de gaming sau de tehnologie,in general, cu siguranta ai auzit de cele mai cunoscute branduri de laptopuri de gaming: MSI, Republic of Gamers de la ASUS, Predator de la Acer, Alienware, Aorus, Gigabyte si asa mai departe. Si, poate nu la fel de mult probabil, si de laptopuri Clevo. Sunt bune de ceva aceste laptopuri Clevo?, te-ai puteaintreba. Ca sa raspundem la aceastaintrebare, hai mai intai sa vedem ce sunt aceste laptopuri Clevo.

Clevo este un dezvoltator si producator de notebook-uri taiwanez destul de vechiin industrie, fiind prezent pe piatainca din 1983. Clevo ofera o varietate larga de notebook-uri, inclusiv laptopuri, tablete, AIO, solutii informatice si Wi-Fi. Este unul dintre cei mai importanti producatori de laptopuri de Gaming si Professional. Cu un rapot calitate-pret de neegalat, Clevo a fost cunoscut dintotdeauna pentru notebook-urile sale puternice si usor deintretinut.

Chiar daca aceasta companie fabrica si sub brand propriu laptopuri pe care le vinde catre public, este mai cunoscuta pentru faptul ca fabrica sasiuri ”barebone” pe care le vinde altor companii, care le folosesc pentru propriile lor branduri. Deci, cand teintrebi daca sunt bune aceste laptopuri Clevo,intreaba-te maiintai cine vinde aceste device-uri. Pentru ca sunt o multime de branduri care vand laptopuri Clevo, fie sub acest nume, fie sub numele brandului lor. Clevo vinde atat laptopuri gata configurate, pentru gameri si profesionisti, la preturi mult mai mici decat cele similare ale brandurilor concurente, cat si „barebooks”, asa numitele laptopuri „barebone” sau sasiuri de laptopuri, pe care se poate construi orice configuratie,in functie de dorintele si preferintele clientilor.

Citeste si:  Energia solara ca energie verde si regenerabila

Nu e niciun motiv pentru care ar trebui sa eviti laptopurile Clevo, daca estiin cautarea unui laptop de gaming cu un buget mai restrans. Asta pentru ca poti primi aceeasi calitate ca si la brandurile de top, dar preturi cu circa 20-30% mai mici.

Printre avantajele de a avea laptopuri Clevo se afla, dincolo de pret, si o mai mare flexibilitate de upgrade decat a unui laptop obisnuit.in general, laptopurile nu sunt cunoscute pentru flexibilitate. Cele mai multe dintre ele au ajuns sa fie fabricate fara optiuni de actualizari hardware, pentru a fi cat mai portabile. Nu la fel stau lucrurile cu laptopurile de gaming siin mod special cu aceste laptopuri Clevo.in cazul gamei de laptopuri Clevo, daca pornesti de la optiunea de baza, vei putea actualiza memoria RAM si hard drive-ul (un SSD va face minuni).

Într-adevar, nu se ridica la nivelul unui desktop PC construit special pentru gaming, dar aproape niciun laptop de gaming nu face asta. Laptopurile Clevo sunt pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, au nevoie de computer pentru mai mult decat doar gaming. Iar printre primele utilitati in afara de gaming se afla portabilitatea. Posibilitatea de a lua laptopul cu tine si de a exersa de oriundeincanta foarte mult. Binenteles, un astfel de laptop te va ajuta si la cursuri.

Vei zice ca exista foarte multe brand-uri care ofera laptopuri de gaming,insa principala lor problema se leaga tot de cost. Avantajul oferit de gama de laptopuri Clevo constain posibilitatea de alege un model ce porneste de la aproximativ 2500 de lei.in functie de bugetul pe careil ai la dispozitie, vei putea selecta modele care saiti ofere maximul de performanta. Sub nicio forma nu trebuie saiti faci sperante ca laptopurile din aceasta categorieiti vor oferi performante similare cu modele care sunt de 4 ori mai scumpe. Rareori ajungem sa ne bucuram de lucruri gratuite, iar gama de laptopuri Clevo subliniaza acest lucru.

Citeste si:  (P) Crezi că trebuie să-l schimbi? Cum să-ți dai seama dacă ai nevoie de un laptop nou

Gama de laptopuri Clevo mizeaza pe preferinta utilizatorilor de a avea o experienta de joc cat mai fluida,in detrimentul graficii duse la extrem. Desi nu pare o solutie atractiva, acest compromis este foarte eficientin cazulin care descoperi ca gaming-ul nu te atrage.in cele din urma, ramai cu un laptop foarte capabil, dispus sa ruleze toate aplicatiile zilnice.

Principalele atuuri ale laptopurilor Clevo sunt:

– posibilitatea de personalizare exact dupa nevoile clientului;

– sisteme de racire foarte bine dezvoltate sustinand componente puternice fara sa fie nevoie de throtelling in load;

– fiecare unitate este testata si asamblata manual de catre tehnicieni si astfel se evita probleme de tip DOA, iar calitatea produselor reuseste sa respecte specificatiile fabricantului.;

De exemplu, daca iti doresti un laptop pentru gaming sau unul pentru editare foto/video professional, iti poti configura un laptop Clevo siiti poti alege urmatoarele:

– tipul ecranului;

– procesorul

– placa video;

– memoria RAM;

– capacitatea/tipul unitatii de stocare (SSD/HDD);

– modelul Wi-Fi.

Laptopuri Clevo gaming
Laptopuri Clevo gaming

Mai multe date si detalii tehnice aici despre ceea ce inseamna Clevo.

Lasă un răspuns