Incredibil – Asta schimba tot – Click aici sa vezi adevarul socant despre Google.ro ! :-)

Incredibil – Asta schimba tot – Click aici sa vezi adevarul socant despre Google.ro ! 🙂
5 (100%) 1 vote

Dntrucat in fiecare dimineata am ca main task stabilirea pozitionarilor pentru mai multe site-uri pentru o serie din ce in ce mai stufoasa de expresii cheie in Google.ro, astazi am avut surpriza de a gasi la adresa http://www.google.ro ceva neobisnuit!

Urmatoarea captura am realizat-o pentru a avea marturie. Click pe thumbnail sa vezi ce s-a intamplat, asta schimba tot ce stiai pana acum despre Google! 🙂

Asta schimba tot!

 

 

Ce se intampla cu SEO? Traiasca AdWords si Social-media!
eight=”320″ Mai credem in SEO si in Google?


Marturia SECRETA (screen-shot-ul)  incredibila  – PS:<START PS> realizata cu tasta secreta PrtScr / SysRq</END PS> este redata mai sus!

Google.ro a fost spart de un programator sau de mai multi?

Stiu ca pe acest continent se intampla lucruri mai putin ortodoxe, ei fiind in mare masura musulmani, rebeli sau liber-profesionisti si alte minoritati etnice bastinase berbere, precum piratii somalezi, doctorii nigerieni care nu se sfiesc sa se dea mari cu milioanele de dolari mostenite si acum hackerii algerieni!
Desi semneaza anonim, mentioneaza cativa prieteni si tovarasi de hackuit, carora le si adreseaza calde si sincere multumiri (voi ati fi facut la fel?), dar ne si anunta ca vor exista episoade viitoare (To be continued…).

Soc! Asta schimba tot ce credeam despre Google!

Efectiv incredibil! Vietile noastre nu vor mai fi la fel niciodata!

Oricum, este interesant faptul ca la tastarea adresei http://www.google.com, aceasta nu mai redirectioneaza catre varianta .ro ca pana acum (nu ca ar mai avea de ce) – daca tot tipul dubios a facut asta, a fost baiat finut, ca sa ne lase totusi cateva repere despre cum evolueaza lucrurile in extern – deci multumiri in avans atat lui, cat si lui Chuck Noriis pentru ca inca putem naviga pe ici – pe colo.

     Hackere algerian, ce-ti mai place shaorma!

Din cate stiu concursul de hacking organizat de Google a fost finalizat, iar castigatorul recompensat cu suma de 60 000 dolari – si foarte probabil luat in calcul pentru o colaborare / angajare, deci cam tarziu s-a trezit tipul.

Oricum, mai bine mai tarziu decat mai devreme (si-a zis el, suferind o grava penalizare a unui update animalic – probabil Leu, dupa Panda, Penguin, sau ceva zburatoare sau taratoare, ca sa acopere o gama cat mai larga – aici ar merge si struto-camila –  pe Google.ro pentru expresii legate de coderi si de spart surse)!

 

 

google.com direct in limba romana
Google.com direct in romana, fara redirect la versiunea google.ro

 

Nimic nu va mai fi la fel!

Allmighty Big G si-a demonstrat inca o data slabiciunile, poate ar trebui sa ne raportam la altceva in viitorul apropiat, intruccat se pare ca nu prea mai putem avea incredere in sistemel sale securizate, in care probabil s-au investit milioane, daca nu chiar mai mult! 🙂

O sa incerc sa iau legatura cu tipul asta, poate are niste metode pentru a afisa rezultatele in SERPs intr-o anumita ordine, cand si dupa ce va binevoi sa lase pagina Google originala, bine’nteles cu mentiunea romaneasca – intrucat e vorba de Google.ro:  „Powerificat de hacher algerian”.

La ultimul mare update de algoritm – primul pinguin – comunitatea SEO de pe SeoPedia punea problema realizarii si ridicarii unui motor romanesc, dupa ce multi au fost penalizati de Google aparent fara motive intemeiate.

Deci, inca ne raman doua lucruri sigure pe lumea asta, dupa cum spunea si Brad Pitt in „Joe Black”, „death and taxes”,  so „keep up the good work” :-)! 

Vine sfarsitul lumii?

Semnele sunt clare:

  • inversarea polilor magnetici,
  • craparea Google,
  • alte minuni ale lumii (am si eu una, ca veni si trecu vorba),
  • calendarul maias care se opreste pe 21 decembrie 2012 (si probabil incepe pe partea cealalta cu 22, intrucat se terminase piatra),
  • minunile de dinaintea alegerilor romanesti – nimeni nu mai minte ca pana acum, dar nici nu-i mai crede nimeni (vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem cu Google si ai lui  – Matt Cutts, indieni, romani, algerieni si multi altii globalizati in acest fenomen isteric ).

 

In loc de concluzie, prefata, postfata si fata-verso: s-a intors lumea cu josul in jos! 🙂

Lasă un răspuns